demedigini birakmamak 

kapat
  1. birisi için kırıcı, ağır, ileri geri konuşmak.
    (akmai, 08.05.2008 12:20)
  2. sinirlenince ne dediğine bakmadan ağız göz kulak dolduracak, hakaretlerde içeren, ileriye gidip aile üyelerine selam söleyecek şekilde konuşmak.
    (pequzhe, 08.05.2008 13:01 ~ 13:02)
  3. ağzına geleni kusmak.
    (galapagoslu iguana, 08.05.2008 13:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» seks diyeti » kizlara 10 uzerinden puan veren insanlar » evlenince degisenler » turk kizlarinin ayili pijama giyme takintisi » ben her gun en az 2 ogun sevisiyorum olum » hazreti muhammed yasasaydi olabilecekler » gittin » hazro nun tarihi eserleri » hot fuzz » sulu kuru karistirip iciyorum » gulec » izmir in tarihi eserleri » hayallerin gerceklesmesini beklemek » frak giymeyen racep tayyip erdogan » sakaryaspor » hakan sukur yukseldi top bosta kaldi » harcsiz pasaport belgesi » deniz bolukbasi » everybody s gotta learn sometime » evli bir erkege asik olmak » liliput » korkma ben humanist degilim » 70 milyonun onunde koca arayan kapali kadinlar » cerh » tarifsiz keyifler » najwa karam » elma kedisi » cevad prekazi » deja loin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa