dem tv 

kapat
  1. türksat üzerinden 10956 v 5860 frekansından yayın başlayan ve alevi vatandaşlarımıza hitap edebilecek yeni kanal.
    #1095661 (imhotep, 02.01.2007 20:41)
  2. daha çok aleviler ve kürtlere hitap eden altyazılarında insaların tartıştığı ortam. bir de içlerinde mimarbjk diye bir eleman vardır sürekli kürtleri kızdırır .ahmet kaya ,şivan perver fikret kızılok yayınlanır
    #1445691 (bahtsiz medeni, 23.03.2007 21:39)
  3. kısa süre önce yayını kesilen kanal. sonra yeniden yayınları verilmistir. konuyla ilgili kanalın koordinatörü sunları söylemis:
    http://www.alevionline.co...iz_Yetkili_Kim_/4081.html
    #3312217 (hayko cepkinin gozleri, 24.04.2008 14:23)

© 2008 - uludağ sözlük

dem tv başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dem tv ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dem tv nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli egitim mufredati kliseleri » turbanlilarin oral seksi istememesi » amy winehouse » sag okumuyor » bir yazari sirf motive olsun diye artilamak » cok guzel gorunuyorsun » i want to hold your hand » anotolian fire » sozlukte tanidigi olmayan yazar » fc tokyo a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games