dem meyhane 

kapat
  1. eski rum meyhanesi tarzında, ankara'nın çankaya semtinde bulunan bir meyhane. fasıllı, taverna müzikli bir eğlence için ankara'daki ideal mekanlardan biri.
    #3633479 (myosotis, 07.07.2008 19:26)

© 2008 - uludağ sözlük

dem meyhane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dem meyhane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dem meyhane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arka sokak » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » basligi duzelt » gunun 24 saati haber kanali seyreden insan » arzu caglan » yarim anu ben aglarim » firca kayma faslinin tam ortasina hapsirmak » her sekle girebilen cin gibi turbanli kiz » when the smoke is going down » tc electronic » berhan simsek » babayi ukulele calarken yakalamak » uludag sozluk » demonstrasyon » aybar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lisa garland » tayyip e sok ceza » manowar » devrim arabalari » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » calismayana ekmek yok » masumiyet muzesi » buffy » duygu » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » venus pastanesi » bizar sanrilar » triarii » banardag » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak