deloitte 

kapat
  1. uluslararası denetim ve danışmanlık firmasıdır. big four'un içinde yer alır. geçen sene yapı kredi plaza'dan maslak'taki sun plaza'ya taşınmışlardır.
    #1559079 (aykut, 23.04.2007 17:17)
  2. yamulmuyorsam dogru telaffuzu delua seklinde olan firma.
    #1978374 (nanocu, 21.07.2007 13:28)
  3. tam adı "deloitte touche tohmatsu" olan, bağımsız denetim, vergi, danışmanlık, kurumsal finansman ve kurumsal risk hizmetleri veren, 100'den fazla ülkede 150.000 personeli ile faaliyet gösteren şirket. doğru telaffuzu "diloyt" şeklindedir. big four'daki rakipleri kpmg ve pricewaterhousecoopers'da çalışanlar işe serbest kıyafetle* giderken, deloitte çalışanları yaz kış uzun kollu gömlek ve ceket giymektedir. bayık ve disiplinli bir yer olduğu söylenir. türkiye'de istanbul ve ankara olmak üzere iki ofisi bulunur. her sene onlarca* ülkenin iyi üniversitelerinden yeni mezun olmuş iktisat ve işletme öğrencisi işe alırlar. ayrıca, şirketin ortaklarından biri* istanbul universitesi iktisat fakultesinde audit dersi adı altında şirketin propagandasını yapmaktadır.
    #2176106 (phial, 22.08.2007 09:55 ~ 10:13)
  4. Üniversiteden yeni mezun, hamur kıvamında ki gençlerin cam fırını denilebilecek yüksek kariyer ateşiyle işlendiği uluslararası denetim firması. Çeşm-i bülbül olacağım derken üst üste çalıştığınız bitmek bilmeyen saatlerin ardından, boş ofiste gece yarısı gençliğimi yedin diloy diloy, halden bilmez diloy diloy...diloytttt diye türkü çığırır, tuz buz olup dağılırsınız.* Yine de kısa zamanda çok yol almak isteyenler için doğru ve gerçek bir kariyer adresidir.
    #3267165 (serazat, 14.04.2008 00:22)
  5. istanbul maslak sun plaza da yerini almış audit firmasıdır. iyi bir üniversiteden mezun olursanız daha sonra ik mulakatını geçer daha sonrada partner mulakatını geçerseniz deloitte da çalışmaya hak kazanırsınız.
    #3389849 (ta kendisi, 12.05.2008 23:35)

© 2008 - uludağ sözlük

deloitte başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. deloitte ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deloitte nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en komik sozluk yazarlari » hayvan borsasi » silahi tutukluk yapan soyguncu » hakkarili coban in aysun kayaci ya cevabi » uludag sozluk felsefi siyasi yazarlari » isildur » ilk entrylerin okunmamasi » en ciplak kizlarin istanbul da olmasi » kalamadim » lahmacun ile viski icmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games