dell inspiron 6000 

kapat
  1. beğenerek kullandığım laptopumun modeli. ağırlığının fazlalığı hariç (3 kg.dan fazla) gayet kullanışlı bir laptop. tavsiye edilir....
    #344902 (faati, 14.06.2006 13:59)
  2. ta$ gibi bir laptop. hem cok sessiz cali$ir hem de diger laptop markalarinin aksine dell ureticileri icine ekstradan guc kaynagi mi koydular ne yaptilarsa wireless sinyali yakalama gücü de bir hayli yüksektir.
    #1080226 (zugamalay, 30.12.2006 15:44)
  3. sessiz çalışması, yüksek ses kalitesi (hoparlör kullanımına gerek kalmıyor) ve şık tasarımıyla kullanışlı bir laptop modeli. ağırlığı ve beyaz renkli kenarı dezavantaj sayılsa da uygun fiyata alınabilecek en kullanışlı laptop modelidir.
    #4063899 (aura, 08.10.2008 23:52)

© 2008 - uludağ sözlük

dell inspiron 6000 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dell inspiron 6000 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dell inspiron 6000 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halay cekerken pandik atan cocuga asik oldum » ertem egilmez » fifa nin yabanci oyuncu sayisini sinirlamasi » ultractor » karincanin beynini buyutec ile eritmek » darbe icin kasinmak » rakimalboga » soldan ailesi » 11 dis ticaret haftasi » teutates » deniz baykal murat karayalcin gorusmesi » hristiyanlik » don t play with matches » texas katliami » taghtam deh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » antu com » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » tehlike aninda cami kiriniz » lynyrd » hunting high and low » sinuzit agrisi » xbox360 dashboard » paranoid sizofren » tom tucker » fatih sultan mehmet » yirmi yas disi » mehmet sevket eygi » gobek deliginden pamuk imalati » wall e » tarik tarcan