delinin zoru 

kapat
  1. 4. nesil yazardır. *
    #1871965 (aman heri, 06.07.2007 13:33)
  2. (bkz: delinin zoruna bak)
    *
    #1871978 (desiree, 06.07.2007 13:35)
  3. en son yazar olmuş 15. bünye arasında kusuruna bakmamamız gereken kişidir, delinin zoruna bak derler adama. **
    #1876926 (aura, 07.07.2007 13:16)
  4. hoş gelmiş yazar.
    #1876934 (getirmebenioraya, 07.07.2007 13:18)
  5. kesinlikle kendisine karşı seri eylemlerim olmadığını belirtmek istediğim yazar. eğlenmeyide seviyor. * *
    #3947080 (secret1907, 11.09.2008 02:36)
  6. Delinin Zoru Hakkatten Delilikte çığır açmış, Hatta bu yolda en önde giden; Bu uğurda bayrak salllayan anlamına gelebilir.

-Delinin Zoruna Bak
    -Nerde
    -Aha orda abi işte bayrağı taşıyan;
    - Harbiden o eleman çok deli ;

Ben deli, Sen benden deli ; Delinin Zoru En Deli.

Dip Not: Ben bu nick teki arkadaşı tanımam; o yüzden diğer entry lerdeki gibi bu arkadaşa ithaf olunan bir yazı değildir. Saygılarımla..
    #3947726 (gulfwind, 11.09.2008 10:57)

© 2008 - uludağ sözlük

delinin zoru başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. delinin zoru ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delinin zoru nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» daniel gonzalez guiza » ayrildiktan sonra sevgiliye ah etmek » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » dingil » kyle s mom is a bitch » kasaba fotograflari » kujata » universitede okudugu halde oss ye girmek » banco de gaia » fabala » discover channel in marmaray belgeseli » intern » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » eyleme vurma » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » phylum » yasamsal tespitler » askin insana yaptirdiklari » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » haybeden gercekustu ask » implosion » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » when a blind man cries » kule bar » kadinlarin benzetme meraki » 1 » umraniye anadolu lisesi » baba parasiyla insanlari hor goren insan » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » gulce