delikiz 

kapat
  1. yeni bir üçüncü nesil yazar.*
    (larker, 19.12.2006 22:47)
  2. (bkz: kahrolasi mirc gunleri/@stevemcqueen) tespitinin içinde yer almaması talihsizliktir bu ve benzeri nicklerin incelenmemiş olması hasebiyle. Mirc günlerinin kahrolası olarak anılmasına bir neden de o dönemler de kullanılan ve cinsel tercihi, mesleği belli eden ikinci sınıf nicklerdi.

avukat37m nickini kullanan insan otuzyedi yaşında avukatlık yapan bir erkek olduğunu bir çırpı da söyler ve bir taşla üç kuş vururdu. Bir de female olma sorunsalı vardı tabi. Aslında kullandığı "f" nin "female" in f si olduğunu bilmeyen kız arkadaşımız duygusal f , seviyeli f tarzı nickleri alırdı.

Bu ikinci sınıf nicklerin yanında üçüncü sınıf nickler vardı ki sonları "erkek" yada "kiz" diye biterdi.

mirc günlerini kahrolası olarak anmamızın nedenlerinden biridir bu nick, bayat bir üçüncü sınıf nicktir.
    (redfather, 19.12.2006 23:06 ~ 20.12.2006 14:20)
  3. "ne çabuk yazar oldun lan sen" serzenişinde bulunmak istediğim yazar.
    ayrıca süper matrak ve muhabbet insanı, hoşgelmiş.
    (armyy, 20.12.2006 00:19)
  4. sağ üst köşedeki özel mesaj butonundan habersiz olduğunu düşündüğüm yazar
    (Aria GalaCtiCa, 20.12.2006 00:23)
  5. livorno ile ilgili yapmış olduğu süper tematik ve yorucu çalışmaları sonucu tanıdığım hoşgelmiş insanı.
    (electronica, 20.12.2006 00:24)
  6. Gece geçmez gündüz olmaz
    Can bu dünyaya dayanmaz
    neden
    Haykırdım dağlara duymaz
    Bekledim günlerce
    Yok ki gelen
    Karlı dağların ardında biri yaşarmış
    Bulut olur yağmur olur
    Bize bakarmış
    Hem yakın hem uzakmış
    Yanakları al almış
    Deli kızım uyan
    Söylenenler yalan
    Deli kızım uyan
    Bir tek sensin duyan
    Bir tek sensin duyan

Yerde oldum gökte oldum
    Sormayın halim ah başım duman
    Gönül uslanmayı bilmez düşlerim
    Gerçek gerçeğim yalan
    Karlı dağların ardında biri yaşarmış
    Bulut olur yağmur olur
    Bize bakarmış
    Hem yakın hem uzakmış
    Yanakları al almış
    Deli kızım uyan
    Söylenenler yalan
    Deli kızım uyan
    Bir tek sensin duyan
    Bir tek sensin duyan

ŞEBNEM FERAHIN SEVDiĞiM ŞARKILARINDAN BiTANESi BELKi NiCKiMiN ANLAMINI ÇÖZMENiZDE YARDIMCI OLUR NE DERSiNiZ???.
    (delikiz, 20.12.2006 00:55)
  7. esrarengiz bir arkadas.
    da vinci sifresi felan okuyor galiba.gizemli görünmek hosuna gidiyor olmalı böyle mesajlar felan veriyor arada.
    sonra ismi yazıldıgı gibi okuyor.yanı ona göre muamele yapılması gerekıyor.
    cilgin bedis gibi birsey yanılmıyorsam.
    (jelibonur, 20.12.2006 01:01)
  8. (bkz: sözlük kuralları)nı okuması gereken yazar.
    *
    (LocK, 20.12.2006 14:24)
  9. ulu ailesine hoş geldin.*
    (kel kör kirpi, 20.12.2006 19:07)
  10. uyanamayan kızdır.
    (bkz: deli kızım uyan)
    (angerisagift, 20.12.2006 19:26)
  11. muhtemelen deli bir kızdır, (bkz: allah akıl fikir verecek, verecek!)
    (apache, 20.12.2006 21:25)
  12. sözlüğe bence nickinin aksine güzel bir giriş yapan yazardır.
    (esprimakinasi, 20.12.2006 21:27)
  13. ayakta işeme ile iktidar partisi arasında bağ kurmuş olan organizma .
    (cabbar, 17.01.2007 08:16)
  14. az önce üçüncü nesil çaylak olan yazar .
    (cabbar, 17.01.2007 09:45)
  15. artık cadi findigi. *
    (tgbers, 09.04.2007 18:52 ~ 18:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» revolution » rapidshare den nefret etme nedenleri » renklilerin uzerinde mikroplar yasar » ciyzis kirayzs » sonunda bitti » oren » the personnel halting and stimulation response » vin turizm » pentagram 1987 » besinci nesil yazarlari cok seviyoruz » primavera » the house cafe » actigi basliklarla ortama bir etki etmeyen yazar » bilim kisvesi altinda ateizm yapmak » makaram sari baglar » nur serter » aldirma deli gonlum » med cezir » sirin baba ve kirk haramiler » umrun umrumdur » schizo » barhal kilisesi » turkiye » tuzla da olumler devam ediyor » harry potter ve bremen mizikacilari » futbol subesi » eski sevgilinin evlenmesini anlatan sarkilar » uludag sozluk seks kurulu » postman pat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa