delikanli olan ciksin karsima 

kapat
  1. kalabalık içinde bağırıp,dayak yemekten kurtulmak amacıyla,tehdit savuran,karşısına çıkan delikanlee tarafından linç edilen yada linç girişiminden kurtulmak için yalaklanmaya başlayan kişilik
    #211580 (fallopi(ı)tüpü, 04.05.2006 19:24 ~ 19:28)
  2. söyleyen kişinin karşısına çıkmayanların delikanlı olamayacağı hükmü çıkarılabilen meydan okuma narası
    #211586 (vezir tonyukuk, 04.05.2006 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

delikanli olan ciksin karsima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. delikanli olan ciksin karsima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delikanli olan ciksin karsima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lejandik » ucak kacirmak » mount and blade » bugun gunlerden ask » peter stormare » benim annem bir melek » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » ben kimim » pkk » balgam » ssg » don t play with matches » poset gorunce deliren kediler » parmex » mandalina dilimleri arasindaki beyaz lifler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tarihi yazmak » torlak » arap sabunuyla 31 cekmek » reqius » tabut diyaloglari » kurulacak sirkete isim onerileri » paper moon » acaba dunyada su an kac kisi siciyordur » citation x » kemik sesi » soganli sirkeli ayran » yumusama » deniz ozcelik » buz gibi havada mini etek giyen bayan » dp