delikanli gibi sevmek 

kapat
  1. mahalle kültürünün oluşturduğu sevgi modelidir. adam serseridir piskopattır ama bir sevdimi ondan başka kralını tanımaz gibi bir durumdur.

lakin bizler varoş mahallelerinde yetiştiğimiz için bu söylemlerle çok karşılaşırdık abilerimiz oturup sohbet ederken sanırım o sohbet sevgilileri içermektedir o arada

-lan lock gel bakim buraya bi sigara al şuradan...
    -alim abi hemen...
    .
    .
    -buyur abi..
    -sevgilin var mi lan?
    -* var abi...
    -adı ne lan...
    -asiye abi...
    -şu sümüklü asiye mi lan...
    -ya abi ya...
    -bak olum sevdim mi sakin baska kizlara kas goz etme öldürürüm seni..
    -tamam abi...
    -bak sevdin mi delikanlı gibi sev yoksa bi yamuk yaptığını görürsem sevgiline vallahi ben döverim seni...
    -tamam abi...
    #2326085 (LocK, 16.09.2007 15:16)
  2. bir erkekten duyulunca "ciddiyetimi anla" demek olur.
    #4310155 (mersa, 02.12.2008 21:06)
  3. ota boka tartışma çıkarıp kıvırmamaktır. başka biriyle birlikte olabilme ihtimali doğduğunda sevgili sıfatıyla hayatında yer alan kişiye siktir çekmemektir!
    #4310163 (yalnizliktan devren kiralik, 02.12.2008 21:07)
  4. kimi zaman delikanli gibi gitmekle eşdeğerdir.
    #4310170 (quAfin, 02.12.2008 21:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

delikanli gibi sevmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. delikanli gibi sevmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delikanli gibi sevmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about delikanli gibi sevmek. Copyright of the articles are belong to their authors.