delikanli adam sevistigini ima etmez 

kapat
  1. delikanlı adamın sevismesi, hatunuyla paylastıgı onemli ve kutsal bir birlikteliktir. delikanlı adamın sevistigini belli etmesi hatununun namusuna ve bu kutsal anına leke surmesi demektir. hatununu korumak adına sevistigini kimseye belli etmez.
    #3700263 (syme, 22.07.2008 01:31)
  2. bir haydar dümen yazısında okumuştum. haydar dümen üstadımızda der ki:"belli etmeyin, söylemeyin, anlatmayın!" gerekçe olarakta:

"adamın biri mahalleden ayarladığı bir kızla yaşadığı olayları detaylı bir şekilde anlatıyormuş. nasip, kısmet bu ya adam o kızla evlenmiş. bir ay sonra adamın tayini çıkmış. ne var bunda denebilir garip olan adamın tornacı olmasıdır."der haydar üstat.
    #3700303 (andlee, 22.07.2008 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

delikanli adam sevistigini ima etmez başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. delikanli adam sevistigini ima etmez ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delikanli adam sevistigini ima etmez nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bir water closet turuna cikayim » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » tremor » nazli tolga » malumatfurus » herkes evine » timsah yuruyusu » kondansasyon » caylakgeldimcaylakgidicem » evlenmek isteyen yazarlar » cekirdek coplerini yere atmak » oksururken balgamin karsidakine firlamasi » izmir bilir ya » bu cocuk okumaz » ne yaptim biliyor musun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mulayim » utanc » sherry stringfield » katya » birak obama bu isleri » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » serhan acar » tnt » prevalans » i melih gokcek » dua eden eller » ayrimci baslik acip ozgurluklerden dem vurmak » randy marsh » verbal » papyon takmak tatara zulumdur