delidir ne yapsa yeridir 

kapat
  1. aklı başında olmayan bir kişinin; yaptığı anarmol davranışlar sonrası, vatandaşın bu kişi hakkında yaptığı değerlendirme.
    #620712 (fowler, 09.09.2006 22:29)
  2. beşiktaşta otobüs duraklarının orada bekleyip, otobüs durduğunda ezilmiş kedi sesi çıkartıp eğlenen adam için söylenebilecek sözcük grubu.sanırım aynı adam şu sıralar eminönününde eğleniyor:D
    #620882 (woodenface, 09.09.2006 23:35)
  3. beşiktaşta otobüs duraklarının orada bekleyip, otobüs durduğunda ezilmiş kedi sesi çıkartıp eğlenen adam için söylenebilecek sözcük grubu.sanırım aynı adam şu sıralar eminönününde eğleniyor:D
    #620888 (woodenface, 09.09.2006 23:36)
  4. delilerin her aklına geleni yapma gibi bir hürriyetlerinin olduğunu öne süren söz. bu sözle gaza gelen birçok deli olup, aklı başında suç olup suç işleyenler de deli numarasına yatıp bu sözü sömürmeye çalışmaktadırlar.
    #622383 (fewzi1907, 10.09.2006 14:58)
  5. en zor işlerden sıyrılmak için kullanılan gereksiz, tekdüze bir deyimdir zira delilerin aklı akıllılarınkinden daha yerinde olmaktadır.
    #1049442 (aangelicaa, 24.12.2006 17:26)

© 2008 - uludağ sözlük

delidir ne yapsa yeridir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. delidir ne yapsa yeridir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delidir ne yapsa yeridir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» visal icin o civana ricalar eylendi » yakisiklim » 5 nci nesil yazarlar ile kirolarin ortak paydalari » okul servislerinde arka koltuk tayfasi » seni seviyorum diyene verilen sacma cevaplar » korlesme » torque » here s my card » ayisigi ve sarikiz » x de oldugum icin katilamayacagim zirve a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci