deli ziya 

kapat
  1. yıllar önce firt dergisinde yayınlanan tarzan da bir karakter. hala varmı bilmiyorum ama donuyla ünlü bir karakterdi...
    #46222 (aabi, 30.01.2006 23:08)
  2. bursa erkek lisesinde uzun yıllar coğrafya öğretmenliği yapan mehmet unlu hocamızın lakabı.zamanında ''hocam peynir hangi coğrafi bölgemizde yetişir ? '' '' memleketimizdeki traktör sayısı nedir ?'' gibi sorularla epey çıldırtmıştım.o zamanlar komik geliyodu ...
    #46341 (montajelemani, 31.01.2006 00:18 ~ 08:14)
  3. ''himini himini'' seklinde sesler cikartan, mizah tarihinin en munevver kahramanlarindan biri. taşını terketmeyenlerden...
    #555061 (hosaf, 18.08.2006 22:29)
  4. sürekli acuumm seklinde bagiran, ayak tirnaklari kazma gibi olan, ünlü tarzan karakteri.
    #2443614 (lazy pigeon, 08.10.2007 12:35)
  5. açılan başlıklardan hiçbir sözlük yazarının kendisini tanımadığını farkettiğim mizah kahramanı. deli ziya, hasan kacan tarafından çizilen essek herif te bulunan bir mizah karakteridir. sürekli bir kayanın üstünde oturur. abuk bir adamdır.yazar arkadaşların karıştırdıkları fırt tarzan karakteri arap kadri dir.
    #2799819 (imhotep, 06.01.2008 20:51 ~ 20:52)
  6. türkiye'nin en sağlam hardal markasıdır. insan hardal'ın tadını ancak ondan alabiliyor. *
    #2799846 (maximus, 06.01.2008 20:57)
  7. deli ziya essek herifin mahallesinde yaşayan ve sürekli bir taşın üzerinde oturan bir karakterdir. akıllı deliler grubuna dahildir. yani zaman zaman sürekli tekrarladığı anlamsız bir kelime o hafta her koşuyu kazanan atın ismi çıkabilir. eşşek herifin babası tarafından sürekli hor görülür ,aşağılanır itilir kakılır ama sonunda intikamını da alır. hasan kacan ekmek teknesindeki meczup sefa karakterini yazarken de deli ziya dan esinlenmiştir.
    #3220408 (delaki, 02.04.2008 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

deli ziya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. deli ziya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli ziya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» levent koker » waterford fc » beyler sakin » grup olalim grup » butun arkadaslarin evlenmesi » bu kadar buyugunu ilk defa goruyorum » halis erturk » cengiz han » mahmut dervis » uretim fazlasi varken insanlarin ac kalmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games