deli yanginim 

kapat
  1. cengiz kurtoglunun vurucu sözlere sahip olan bir diger sanat eseri...

sen gul gozlerime bakarken yuzume
    ben coktan soldum baharim bitti
    sen gonlunu eylerken deli sevdamla
    ben coktan yoruldum hevesim gecti

aklim almiyor, kalbe sigmiyor
    bu dunya bana dar, dar geliyor
    deli yanginim, sana darginim
    bu sevda gonlume huzur vermiyor

sen tek bir sozunle aldin ya aklimi
    ben deli diye anilir oldum
    sen ardina bakmadan gittin gideli
    ben du$tum yollara, avare oldum

aklim almiyor, kalbe sigmiyor
    bu dunya bana dar, dar geliyor
    deli yanginim, sana darginim
    bu sevda gonlume huzur vermiyor

(bkz: bir dinleyin sonra gelin görüşelim)
    #3707236 (jackieboy, 23.07.2008 13:45 ~ 13:46)

© 2008 - uludağ sözlük

deli yanginim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deli yanginim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli yanginim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aci » varg vikernes » yaran facebook gruplari » seek » the rapture » draconian » 16 yasinda 13 kere akrabamin basina kus sicti » cengiz aytmatov » beyaz peynir » oraklacekicledevrim » bir araba kullanamayan olarak kadin » 10000000000000000000 » doritos » atarax » dinci gazetecilik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gammazsiniz entry i gammazlayiniz » matematikten sogutan basliklar » orta sahadan kafayla gol yiyen kaleci » iplememek » kocnet » sivas » forever after » okul » cehennem » harun tekin » xasthur » ustum cirilciplakti » mahmud ahmedinejad » ev kadini » biri adsl