deli tuttugunu siki tutar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. siki kufur sansurunden yazarlarin siki tutmasi
  2. siki siki baba dinleyerek iddaa oynamak
  3. siki siki baba dinleyerek entry girmek
  4. yeni baslayanlar icin siki siki baba
  5. ucak duserken koltugu siki siki tutmak
  6. finallere siki siki baba ile hazirlanmak
  7. siki siki baba turbesi
  8. siki siki baba teorisi
  9. siki siki baba kaseti
  10. horoz siki kadar akilla esek siki kadar akil verme

© 2008 - uludağ sözlük

deli tuttugunu siki tutar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deli tuttugunu siki tutar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli tuttugunu siki tutar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » kendini super seksi sanan erkekler » blue card » macerayisevenadam » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » g56ogle » are you there » protect the skin you are in » sona dogru » ben aslinda hayata kiziyorum ya » tatar » echinoidea » lars ulrich » negativizm » gelin damat fotograflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nazareth » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » hipokondriyazis » formati dagitan gammazlar » hipokinezi » ulusoy » 12 ekim 2008 arjantin uruguay maci » asik olunca surekli gulumsemek » memati bas kafamiza sik » universiteye alinmayan turbanlilar » yaran baslik yonlendirmeleri » muratti » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » decay » kardese yapilan iskenceler