deli olmayin d li olun 

kapat
  1. kanal d'nin ilk çıktığı zamanki sloganlarından.
    bir ara hatırlarım da kimi çığırtkanlar sokak sokak gezerek, ellerinde bu sözün yazılı olduğu bilumum atraktif eşantiyonları çoluk çocuğa verirdi. maksat onlar da evlerine götürsünler, anne/babaları da kanal d ile bir tanışıklık kazansın.
    o zamanlar kendimce diğer çocuklarla muhatap olmayan bir çocuktum belki de. o yüzden bu eşantiyonlara pek prim vermezdim. onlara göre d'li değil deliydim yani.
    şimdi düşünüyorum da belki her iki anlamda da deliymişim belki de. o ufacık kanal d'nin nasıl büyüdüğünü gördükten sonra, insan ister istemez bazı şeyleri daha farklı algılamaya başlıyor.
    diğer solgan için: (bkz: de bana de bana kanal d bana)
    #1009789 (larker, 17.12.2006 02:40 ~ 02:41)
  2. (bkz: futbol d'lisi)
    #1009794 (thedewil, 17.12.2006 02:42)
  3. aman efenim ona gelene kadar discoveryli olun national geograficli olun ne biliim kanaltürk veya samanyolucu olun yok iplemem diyosanız ne bilgiyi ne popülist siyaseti entelim ama eğlenceme de bakarımdaysanız cnbc ci olun, ama d ci olmayın efenim! bişi olmamakla aynı şeydir d ci olmak veya atvci show cu starcı olmak! farketmez hepsi aynı bokun soyudur gereksizdir kurutulasıcadır
    #1010016 (2lay1lom, 17.12.2006 03:43)
  4. (bkz: akıllı olun)
    #1010102 (Gerko, 17.12.2006 04:15)

© 2008 - uludağ sözlük

deli olmayin d li olun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deli olmayin d li olun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli olmayin d li olun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» entoksikasyon » gammazlik » bu cocuk okumas » azerbaycan milli futbol takimi » mayfair » ulu chat » dua eden eller » nevizade » pseudologia phantastica » universitede okudugu halde oss ye girmek » zollinger ellison sendromu » kristal viyole » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » yiyorum yiyorum doymuyorum » kiz arkadasina oje suren erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapali olup okula girerken basini acan kiz » cok guzel hareketler bunlar » yar bana varmadi » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » formati dagitan gammazlar » uludag sozluk eskisehir zirvesi » depersonalizasyon » klasik muzik esliginde klasik iktisat calismak » kaka » areds » bak su yumurcaga » formikasyon » bc prostejov » kurtlar vadisi pusu » vanti lator