deli mi gerizekalimi hani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  2. hep deli hup deli besikteki basini sallar
  3. deli deli kulaklari kupeli
  4. deli deli esintiler
  5. deli deli kupeli
  6. deli deli akani bura bura tikarlar
  7. deli misin deli mehmet in koyunden misin
  8. oba is hani
  9. hani
  10. su var ya hani

© 2008 - uludağ sözlük

deli mi gerizekalimi hani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deli mi gerizekalimi hani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli mi gerizekalimi hani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pkk liyi sikip ulkucuyu sabaha birakmak » anksiyete » montla sic » sadus » dolmusta onde oturmak » arzu caglan » serdar ortac tarzi dans » graffiti » koylerin eski isimleri » cik televizyona de ki ben musteriyim » sekropia » turk kizlari » hilal » hayata dair ic burkan detaylar » 3mo amjha » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masumiyet muzesi » pure » pencere caminin bugusu » deniz feneri dernegi » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak » tayyip e sok ceza » basilisk » turk sanat muzigi » abuli » vaudeville for vendetta » derdest » ataturk dirilse olabilecekler » ben wallace » yan bahce » fenerbahce taraftari