deli kadir 

kapat
  1. ''ben kadir'' şeklinde duymanız halinde

-hangi kadir? diye sormamanız gereken kişi.
    (sıçtırtma lamasına, 19.01.2006 04:01)
  2. cmpal'de şu sıralar 9-C'de olan kadir'in lakabı.bazı bünyeler
    crazy kadir der.esefle kınıyoruz
    (eru, 19.01.2006 04:04 ~ 04:05)
  3. şu şekilde cereyan eder.

+alo cemal ben kadir.
    -hangi kadir
    +deli kadir uleynnynn.
    (kirmizi baslikli istasyon sefi, 17.10.2006 21:47)
  4. marmara üniversitesi bilgisayar mühendisliği öğrencisi...
    zira kendisine deli kadir dedikten sonra adı deli kadir kalmıştır...**
    (gamlibaykus, 17.10.2006 22:06)
  5. Film repliği:
    K: Seviyorum de.
    S: Hayır.
    K: Seviyorum de ulayn.
    S: Hayırr.
    K: Seviyorum de ulaayynn.
    S: Seviyorum.
    K: Yalan söylüyorsun..

-Alo, o patronuna söyle ben Kadir.
    -Hangi Kadir?
    -Deli Kadir Ulaynn.
    (kyliegs, 18.10.2006 04:31)
  6. izlemek için buyrun:
    http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    (grand ekinoks, 31.03.2007 22:49)
  7. ismi kadir olanların yıllarca t.şşağa maruz kalması olayıdır. öyle ki efendim okuldasınız, ciddi bir konuyu anlatırsınız sınıfta, arkadan bir eblek '' deli kadir tahtaya çıkıyor '' der. isminiz hep '' deli '' sıfatıyla anıldığından lise yıllarında kızların yanınıza korkarak yaklaşması da kaçınılmazdır böylece. bu sıfattan acilen kurtarılmalıdır tüm kadirler. hasanlarda kurtulmalıdır. * *
    (peceteye recete yazan doktor, 06.07.2007 21:45)
  8. -kim inanır?
    -kadir inanır.
    *
    (sivridilli, 20.07.2007 18:52)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gitmek » mizah yaratma eylemi » galatasaray taraftari » number six » kapi » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » kayganak » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » gulerken agiz kapamak » kan » soruya soruyla cevap vermek » dib sahne » mahrem » firat parlak » erkekleri anlamanin yollari » annelerle girilen komik diyaloglar » bokunda boncuk bulmak » bazen » kestane gurgen palamut » uc maymun » lost » boris leonidovic pasternak » uludag sozluk un besinci neslini silmek » ahmed apimah barusso » geceyedir kusmelerim » galatasaray tezahuratlari » preteen deathfuck » bir genc kizin gizli defteri » turkiyede tarimsal cokus a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa