deli gonlum hali saha vurgunudur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. deli gonlum
  2. aldirma deli gonlum
  3. bir zamanlar deli gonlum
  4. deli gonlum hala sana vurgundur
  5. hali saha
  6. hali saha kavgasi
  7. emre hali saha
  8. hali saha hakemleri
  9. hali saha diyaloglari
  10. hali saha mac almak

© 2008 - uludağ sözlük

deli gonlum hali saha vurgunudur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deli gonlum hali saha vurgunudur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli gonlum hali saha vurgunudur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir » olu evinde seks partisi » fc oranges » abisesque » bak ne diyor kayahan abi » bluevelve » aysengruda » kararti » riza alkuzey » fleisch » marmara universitesi dis hekimligi fakultesi » turkiye de futbolcu olmak » rahmetli ozal i unutamamak » turk kizlari » basri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekim 2008 ankara ulasim zammi » ve tanri kadini yaratti » ismail bey hani » a fine romance » sikerim boyle askin izdirabini » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » lenova » bir seytan in papazi » 105 yasindaki bakire » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kaltar » jan devrim » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » uludag sozluk yazarligi yemini