deli diyaloglari 

kapat
  1. bir veya birden fazla delinin gercekle$tirebilecegi diyaloglardir. bir tanesinin bile bu tanimda yer almasi kesinlikle monolog olmamaktadir, cunku onlarin adi delidir. her gun diyalog, her gun bayramdir.

+ benim gomlegim seninkinden daha guzel, ipekten baaaaaak
    - gomlegi guzel diye kendini bir $ey saniyo bu. bakmiycam i$te!
    + kendimi bir $ey sanmiyorum hayir ben zenci degilim
    - zenci olsan da bakmam ki sana, ben sari$in severim
    + bugun gunlerden ne?
    - konuyu degi$tirme $imdi
    + sari$in degilim diye sevmiyosun di mi beni? buhuh
    - tamam aglama gel en guzel gomlek seninki tamam
    + deli diyalogu gibi olmadi bu pek ama, olsun.
    - bunu yazan delidir belki, bo$ver umursama gel biz karincalari sayalim.
    + eeheu tamam sayalim. biiir, ikiiii...
    #1489625 (faaip de oiad, 04.04.2007 06:15)
  2. yigit ozgur karikatürleri, deli cevat , hasta ruh ismail diyaloglarının ortak özelliği.
    #1489626 (dekadans, 04.04.2007 06:17)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

deli diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deli diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deli diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about deli diyaloglari. Copyright of the articles are belong to their authors.