delaste est cartegena 

kapat
  1. Kartaca mutlak yıkılmalıdır. Romalı senatör, Cato'nun senatoda yaptığı bütün konuşmalarının sonunda kullandığı cümledir.
    #3779261 (conspirator, 06.08.2008 16:26)

© 2008 - uludağ sözlük

delaste est cartegena başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. delaste est cartegena ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delaste est cartegena nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sair uuserlardan siirler » 934 tane fake hesabi olan yazar » jenna jameson » voyage au centre de la terre » usurmek » turkiye nin ilk ekolojik akaryakit istasyonu » abuli » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » sevim basbug » banu guven hatirina ntv izleyen insan » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek » iki telefon kullanmak » baslik sikintisi cekmek » tesettur icine g string giyilmesi » yakin dogu universitesi tip fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mankini » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » cek git bebegim » hemfuckirhemsuurlutospaga » sorrow » ratio orani » derdim coktur hangisine yanayim » andrejoni » namert olayim » fiyasko » haydi bakalim » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » kitap okumamayi marifet saymak » the chosen pessimist » ain t it fun