delaletiyye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gaflet i delaletiyye ve hatta hiyanetiyye

© 2008 - uludağ sözlük

delaletiyye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. delaletiyye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu delaletiyye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kursunlara dogru kosan cesur askerler » surekli eksi oy vermek » arcadia hellas » yangin ayse » aslanin agzina kafa sokmak » centre back » axl rose » avrupalilarin muslumanlari turk diye nitelemeleri » yuzde yuz futbol » kolonyayi cocugun kafasina dokmek » kolektif futbol anlayisi » robert terk » cumlenin sonuna bir iki bi de bizimki » eva » yaran facebook gruplari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beyaz ten » solitude » ben kimim » zirveye sevgiliyle gitmek » kill for you » biberon ile pkk li besleyen yavru ayi » allah her zaman var » fenerbahce muhtarlik parki » at least i have a job » metronom » doritos » writer s block » ismacun » pazar sabahi sozluge darbe yapilacak » 10000000000000000000000000