deilim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pek yaratici deilim

© 2008 - uludağ sözlük

deilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben hep kendime cikan bir yokustum » galatasaray atkisi » lumpen burjuva » sozlukteyken cisin gelmesi » 3 telli bass gitar » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » 25 yas sendromu » gece vakti disarda gezen kiz » year book yourself » uypaciyakoverbeni » prison break » her an kapitalizm yikilacak diye bekleyen ebleh » charlie wilson s war » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » bir gun herkes teletabi olacak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recep ivedik 2 » tum sozluk across the universe izliyoruz zirvesi » kalbim yok » sac oynama aliskanligi » sunnet dugunu » bekaret onemsizdir » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » tori amos » sinirlenmek » turkiyede ziraat muhendisi olmak » sehit annesi olmak » kucuk istanbul » yazip yazip silmek » fc oranges » serkan gedik