dehsetinle gel 

kapat
  1. uyurken dinlenilesi bir murat yılmazyıldırım şarkısıdır. *

sözleri;

Bebeğimin dilindedir gül
    Hançerimin bağrındadır ateş
    Ölümüm elinden olacak
    Ecel beni yanına alacak
    Ey aşık ..!

Hiç uyandırma
    Geceleri
    Düşüm korkar benden kaçar
    Uzaklara dalar gider
    Sevişirken yelkenliler

Çiçekler doğar güneşimin denizinde
    Aşkın rengi olmaz
    Haydi konuş benimle

Dehşetinle gel
    Şehvetinide getir
    Koynuma girip beni öldür
    Sevdamıda ye bitir

Bebeğimin dilindedir gül
    Hançerimin bağrındadır ateş
    Ölümüm elinden olacak
    Ecel beni yanına alacak
    Ey aşık.!

Hiç! uyandırma
    Geceleri
    Düşüm korkar benden kaçar
    Uzaklara dalar gider
    Sevişirken yelkenliler

Boşunadır çırpınışlar
    Gözlerden akıp gider kurumuş yaşlar

Dehşetinle gel
    #3682834 (sosyal yumurcak, 18.07.2008 16:12)

© 2008 - uludağ sözlük

dehsetinle gel başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dehsetinle gel ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dehsetinle gel nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surtunme ihmal mi » erkeklerin olmadigi bir dunya isteyen kadin » rte nin poke topundan cikabilecek seyler » uypaciyakoverbeni » saphane » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » dallanmis hidrokarbon » lost » ajda pekkan » validation a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games