dehset verici 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ateistlerin icindeki dehset verici bosluk
  2. dehset
  3. dehset crew
  4. dehset gezegeni
  5. dehset kazim
  6. dehset sokagi
  7. dehset neset
  8. dehset sacmak
  9. dehset ul vahset
  10. dehset gecesi

© 2008 - uludağ sözlük

dehset verici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dehset verici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dehset verici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzun ince bir yol » derealizasyon » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » neoliberalizmin kurucularinin devletcilesmesi » izmir sevgisi » kaka » poison » gidiklanma » gulce » vatandas riza » eti cicibebe » paran varsa kralsin yoksa yalansin » kisa psikotik bozukluk » guitar flute and string » haybeden gercekustu ask » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yurume » circle referee » enflasyon dustu diye sevinen issiz » human blue » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » sitare » kawakita saruin » scurtel » nick alti entry yazicisi » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » bluetooth » ekstazi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » muratti » bir turk olarak kurtlere soruyorum