dehset ul vahset 

kapat
  1. vahşetin yarattığı dehşet olarak çevrilse de günümüzde müthiş anlamında da kullanılan hede. *
    #1605262 (annedarcy, 04.05.2007 02:24 ~ 02:25)

© 2008 - uludağ sözlük

dehset ul vahset başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dehset ul vahset ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dehset ul vahset nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» savulun bbg geliyor » nermin » 2100 turkiye sinden mektuplar » taraf » yaran fikralar » sinuzit agrisi » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » ferhat gocer » enver kuray » isyerinde samimiyeti dengeleyememe sorunu » komploya kurban giden yazar » isi alan » bmw si olan yazarlar » eledim eledim holluk eledim » fenerium » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gundelik hayat teorileri » aylakliga ovgu » nietzsche » vitorino gabriel pacheco antunes » thk 16 » sevgilisinin iskoc etegi giymesine izin veren kiz » din » idrak yollari enfeksiyonu » cessna 172 » es cinsel olmak gunahtir » takva » kandira » bobby knight » avanak kuzenler » ottur kusu uuser