degistirmesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlugun renk degistirmesi
  2. universitenin insanlari degistirmesi
  3. turkiye nin rotasini degistirmesi
  4. 14 subatla 29 subatin yer degistirmesi
  5. sozlugun deri degistirmesi
  6. kulakla gotun yer degistirmesi
  7. stv nin yemek isimlerini degistirmesi
  8. kalple kukunun yer degistirmesi
  9. ak parti nin amblemini degistirmesi
  10. buyuk servetlerin el degistirmesi

© 2008 - uludağ sözlük

degistirmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degistirmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degistirmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» vice captain » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » 1000 entry » kadinin kukusunu islatan sey ahlaklidir inanci » michael jackson » turbanin uzerine kask takmak » reverie harlequin forest » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » rusya borsasi » muneccimle cinsel iliskiye girmek » kizinin bekaretini 400 dolara satan baba » yaz demedim » ned flanders » avukat guven kurtul a bile guvenmeyen adam » 12 gun tuvalete cikmamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ferhan sensoy » zorunlu gonulluluk » asil turkler cekik gozludur inanci » chaos theory » deusozluk » upside down house » insan » aziz yildirim » avrupa yakasi » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » bako » ptt » apocalypse please » megadeth dinlerken ders calismak » dave matthews