degisir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. once araba degisir sonra hanim degisir
  2. bir sey degisir her sey degisir projesi
  3. top top kis kis zam zam degisir
  4. bir sey degisir her sey degisir
  5. degisir grup
  6. degisir dunya
  7. nehrin sulari degisir
  8. degismez degisir yok olur
  9. insan neden degisir
  10. bakis acisina gore degisir

© 2008 - uludağ sözlük

degisir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degisir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degisir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bahceli muhatabim degil » mig 15 » uludag sozluk tarikati » kayahan » 26 ekim istanbul halisahada futbol zirvesi » beyaz ten » adalet ve kalkinma partisi » checking designs » mr olympia » turban » 15 ekim 2008 tarihli leman kapagi » kafaya takilan sorular » hammurabi kanunlari » dee brown » capa tip fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 1000000000000000000000000000000000 » gecenin bir yarisi gecen dugun konvoyu » bas kaldiriyorum » bilgi gokkusagi lgbt » duende » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » muskara » power b » kurtlarla kosan kadinlar » kompresor » turk lirasi banknotlari » bush un yeni finosu » buz gibi havada mini etek giyen bayan » vasco da gama » buyuk iskender