degisik mesleklerin kiz isteme diyaloglari 

kapat
  1. değişik mesleklere sahip bünyelerin hanımkızlarımızı isterken kullandıkları monologlardır.***

damadin babasi- efenim geliş sebebimiz malum, hanım kızımızla oğlumuz anlaşmışlar ve...
    damat- göğüsleri kondansatöre benziomuş.
    damadin babasi- ıı ııhmm ve nerde kalmıştık eehhm evet anlaşmışlar ve bize de..
    damat- gtü de bobin gibim yaa.
    damadin annesi- sus oğlum sus!!
    damadin babasi- efenim bize de çocukları evlendirm..
    damat- o dudaklardan da ne direnç olur ne transistör..
    damadin babasi- len sus susss!!!
    gelinin babasi- oğlumuz elektrik mühendisi heralde..
    damat- hehe kayın peder zeka küpüsün valla he!
    damadin annesi- allaam, oğlum sus yeter.
    damadin babasi- efenim bizim oğlan kısmen elektrik mühendisi yani kendisi aşçı ama hep elektrik mühendisi olmak istemişti. mühendisten farkı yoktur, valla! başındaki huni de o yüzden yani..
    gelinin babasi- tamam canım anladım ben seni, hanım benim sopayı getir üç saniye içinde sittrip gitmezlerse diye..
    damat- kayınpeder çüküne verdi miydim elenktriği görün haa!
    damadin babasi- sus eşşoğlusu, koşmaya devam et hanım sen!
    #2472774 (nobran ne ya, 15.10.2007 15:33 ~ 17:37)
  2. -buraya hayırlı bir iş için geldik.
    +buyrun efendim.
    -kızınızı oğlumuza istiyoruz efendim.
    +ne iş yapar oğlunuz?
    -beyazzzzzzzzzzzz.
    +beyaz eşyamı??
    -yok beyaz kadın?
    +hönk!!!
    -şaka efendim şaka.un ticareti yapıyor kendileri.
    #2472791 (atnicki, 15.10.2007 15:39)
  3. -allahın emriyle kızınızı oğlumuza istiyoruz.
    +ne işle meşgul kendileri.
    -başkasının yanında mother fucker olarak çalışıyor.kızınızı verirseniz; artık kendi işini yapacak.
    #2472807 (atnicki, 15.10.2007 15:44)
  4. + efenim lafı uzatmayalım gençler birbirini görmüş beğenmiş, e bize düşen de allahın emri ile kızınızı oğlumuza istemek.

- oğlumuz ne işle iştigal etmektedir?

+ efenim oğlumuz degustator

- dedu... degugsa...

+ degustatör efenim şarap tadımcısı yani

- haa o zaman olmaz!

+ neden efenim yani gül gibi meslek allaha şükür iyi de kazanıyor, kızınızın bir dediğini iki etmez.

- olmaz dedim mi olmaz!! ben elin şarapçısına kız mız vermem... içer içer çıngar çıkarır evde huzur muzur kalmaz, bugünler için mi yetiştirdim ben kızımı.

(bkz: atilla atalay)
    (bkz: ustalara saygı)
    #2472856 (mykalkan, 15.10.2007 15:55 ~ 15:56)
  5. +efendim buraya geliş sebebimiz malumunuz hayırlı bir iş için geldik.kızınızı oğlumuza istiyoruz.
    -oğlunuz ne işle meşguller?
    +polisim efendim.
    -görev yeriniz?
    +genel evin önünde bekliyorum efendim.
    -çok güzel.peki ilerde çocuğunuz olsa onu iş yerinize götürürmüsünüz?
    +bizim tehlikeli beybaba kelle koltukta gezen insanlarız götürmem sanırım.
    -görende komando sanır sana verilecek kız yok bende.sen git kendi işyerinden birini bul evlen.
    #2473072 (atnicki, 15.10.2007 16:51)

© 2008 - uludağ sözlük

degisik mesleklerin kiz isteme diyaloglari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degisik mesleklerin kiz isteme diyaloglari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degisik mesleklerin kiz isteme diyaloglari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol insanin kendine yakisani giymesidir » cocuklar vurdurmasin » no one there » bursa » berna ozturk » sozluk u birakip facebook ta takilmak » sir isaac » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ac dersen acarim christina aguilera » fener sozluk » gullibility » herkes ve birkac kisi » thakaho » ferhan sensoy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » helal sut » brokerx5 ya da mustang » kisiyi suc islemeye iten etkenler » eskisehir » max payne 2 » lanli lunlu baslik ekolu » akyaka » haykocepkin biz » deniz feneri dernegi » baslik entry ve nick uyumu » bingol » rikimaru » asik olunan kiza naber lan top demek » yana yana done done