degisenler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. buyudukce degisenler
  2. evlenince degisenler
  3. orten degisenler
  4. ise baslayan insanin hayatinda degisenler
  5. yazar olduktan sonra degisenler
  6. 12 eylul 1980 den sonra degisenler

© 2008 - uludağ sözlük

degisenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degisenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degisenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» qqleta » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » iste gidiyorum » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » bir derdim var yasanmisliklari » sozlukteki erkek hegemonyasi » pirskirin » loco » kir kalbini ver elime » losing my religion » turgay demirel » ephebophilia » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » hemfuckirhemsuurlutospaga » carriye roxalina » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ynglan » sarah palin » aksak tirtil » terzi » alice cooper » p s i love you » erkek kardes » ravza » ak 47 » en adi orospu cocugu olmak » akatizi » fc brasov » asik miyiz » acik anksiyete » avdan koyu tumulusu