degirmenderespor 

kapat
  1. amatörden 3.lige çıkmayı başaran bir trabzon mahalle takımı. sebep ve alaka nedir bilinmez ama oyuncu oktay kaynarca'da yönetimde başkan yardımcılığı yapmaktadır.
    #1440293 (krmyrdsn, 22.03.2007 15:31 ~ 15:32)
  2. 1998 yılında kurulmuş mavi- beyaz renklere sahip trabzon takım. an itibari ile 2 lig b kategorisi ne yükselme başarısını göstermiştir.
    http://www.degirmenderespor.com/portal/index.php
    #1625687 (serander, 09.05.2007 20:10)
  3. trabzonspor ile pilot takım görüşmelerini sürdüren lig b ekibi.
    #2037993 (serander, 30.07.2007 14:25)
  4. trabzonspor un pilot takımıdır. kendilerine seneye bank asya birinci lig de başarılar dileriz. *
    edit: kulübün ismi trabzon karadenizspor olarak değiştirilmiştir.
    #3579984 (serander, 25.06.2008 09:35 ~ 29.06.2008 08:13)

© 2008 - uludağ sözlük

degirmenderespor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degirmenderespor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degirmenderespor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» don bebegim butonuna alternatif isimler » hattori hanzo nun baseball sevmesi » ask acisi ceken erkek » kirazlibahce » ortadogu » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » 7 mayis 2006 besiktas galatasaray maci » birbirine benzeyen sarkilar » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » orhan ayhan » jamall » tudeh » ozel okul » turgut akpinar » omer muhtar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ertugrul saglam » bruksel » grand ekinoks » ettore messina » zallasana zallasana mendilini » bu basliga entry giren essektir » halkevleri » full cikista olmak » fernando albino de sousa chalana » davul » her issize 350 ytl maas » 60 genclik » mamma mia » 31 cm » yuz 1981