degil mi ama 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bayram degil seyran degil kralice bizi niye optu
  2. bayram degil seyran degil enistem beni niye optu
  3. cennet ucuz degil cehennem dahi luzumsuz degil
  4. sagda degil solda degil ustte olmak
  5. onun degil bunun degil kimin lan bu cumhurbaskani
  6. cennet ucuz degil cehennem luzumsuz degil
  7. sehit degil gazi degil ne ulan it
  8. yakisikli degil ama sempatik de degil
  9. ask degil sevgi degil baska bir sey bu
  10. ask degil nefret degil

© 2008 - uludağ sözlük

degil mi ama başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degil mi ama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degil mi ama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar akinan » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » pes 2009 » gossip girl » ilk ucan balon » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » ktu sozluk » kondisyoner » insanlik onuru » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » babanin ensesine saplak atmak » parasut fren » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » numaranizi arkadastan aldim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukten kiz kaldirmak » cirkin oldugunu kabul eden kiz » senaryo kabizi senarist » tanrinin yoklugu » turkan soray » ote yandan » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » aktutun baskininda ergenekon parmagi » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » yaran entryler » serkan gedik » buralardan gitme » ati radeon hd 3850 » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin