degetbasimdan 

1. 4. nesil yazardır, hemşerimdir, hoş gelmiştir.
    (aman heri, 17.06.2007 15:54)
  2. esenler civarından olduğunu düşündüğüm yazar..
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 20.06.2007 02:11)
  3. hoşgelmiş yazar kişisi.
    (ncldlbz, 26.06.2007 03:24)
  4. hos gelmiş safalar getirmiş yazar kardeşimizdir.
    (ultraslangokhan, 09.02.2008 16:28)
  5. hazırlık sınıfında geçmiş bir muhabbet ürünüdür.
    - abi " get" ne demek?
    -hmm şimdi oğlum de get başımdan
    komik değil ama olsun paylaşım işte tamam tamam sustum.
    (mersa, 09.02.2008 16:30)
  6. ''de get başımdan lov! başımı belaya değdirme benim.'' repliğinin ilk iki kelimesi.
    (meredith, 06.04.2008 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» olumune kavga » heslemek » gulmeyi istemek » kurban i keriz » turkcu toplumcu budun dernegi » sarhos kafayla yapilmayacak seyler » 10 mayis 2008 galatasaray g birligi oftas maci » yuksuk makarna » belcikalilar turktur » dr watson » lena » ulus toplumcu » 11 mayis 2008 los angeles lakers utah jazz maci » michael scofield » almanlar in zekasi 60 bilemedin 65 ile sinirlidir » yasemin goksu » zaar » proud mary » ne kucuk ne de buyuk olunan yaslar » komunizm » severek ayrilmak » ziti makarna » haifa wehbe » oss bilgiyi olcen bir sinav degil zaten » cocuk dedigin cocuk yapiyor » torrent arena » milli gazete » orgutlu sanatci » araba yoluna paspas atan kucuk esnaf a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa