degeri anlasilsin diye sevdigi sanatciyi oldurmek 

kapat
  1. öldürmeden önce sevilen sanatçinin bütün resimleri satın alınarak hem ziyaret hem ticaret yapılabilir.
    #1892379 (aksak tirtil, 09.07.2007 15:58 ~ 16:26)
  2. (bkz: reklamın iyisi kotusu olmaz)
    #1892399 (tiz kellesi vurula, 09.07.2007 16:01)
  3. Pantera'dan Dimebag Darrell'de 8 Aralık 2004 tarihinde Ohio daki bir Damageplan konserinde öldürülmüştü. Fakat sanırım bu cinayet değeri anlaşılsın diye değilde, Pantera'nın dağılmasından Dimebag sorumlu tutulduğu için işlenmişti
    #1892401 (joe satriani, 09.07.2007 16:01)
  4. yeni bir iş fikrinin fitilini ateşleyen konu. yapılır bu aga, çok pis de para kazanılır: reyting prodüksiyon! ayrıntılara girmek istemiyorum, fikir çalınabilir.
    #1892439 (nikim yok benim, 09.07.2007 16:07)
  5. (bkz: kör ölür badem gözlü olur)
    #1892450 (ismini vermek istemeyen yazar, 09.07.2007 16:07)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

degeri anlasilsin diye sevdigi sanatciyi oldurmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degeri anlasilsin diye sevdigi sanatciyi oldurmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degeri anlasilsin diye sevdigi sanatciyi oldurmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about degeri anlasilsin diye sevdigi sanatciyi oldurmek. Copyright of the articles are belong to their authors.