degdimi ha ulkem 3 fidanini yakmaya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bitmis cakmagi yakmaya calismak
  2. sigarayi utuyle yakmaya calismak
  3. ruzgarli havada sigarayi yakmaya calismak
  4. ruzgara karsi sigara yakmaya calisan insan
  5. 2500 santigratlik firinda sigara yakmaya calismak
  6. ey guzel ulkem
  7. ulkem benim
  8. ulkem insani klisesi
  9. dinle sevgili ulkem
  10. benim guzel ulkem

© 2008 - uludağ sözlük

degdimi ha ulkem 3 fidanini yakmaya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. degdimi ha ulkem 3 fidanini yakmaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu degdimi ha ulkem 3 fidanini yakmaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» es cinsel aglama duvari » sacma ruyalar » hammurabi kanunlari » picnick » kaveci » turkiye de kaliteli puronun bulunmamasi » bakire olmamakla suclanan kizin intihari » aybars lebib » pirep » emo tayyip » genelevde babaya rastlamak » birbirine benzeyen unluler » seytanin atina binmek » gysn » algi kapilari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozdemir asaf » hic tatil yapmadan calismak » ademe mahkum etme » south of no north » anketor yazarlar » muson dugunu » amentu » rails and ties » like a prayer » bockscar » pavillion » boyundan opulmek » ozlu sozler » kopush fm » furkan ozcoban