defile 

kapat

1. -giysileri tanıtmak için güzel fizikli,bol makyajlı ve yakın zamanda kaset çıkartacak olan mankenlerin yaptıkları gösteri,kıyafet sergileme işi.
    -yurdum insanının cep telefonuyla aniden peydahlanıp,mankenlerin fotoğraflarını çektikleri gösteri.
    #187475 (asiti kaçmış kola, 21.04.2006 15:35)
  2. bir modacının veya bir markanın sezon kıyafetlerinin tanıtımının yapıldığı organizasyon.
    #1590692 (fashiondesigner, 30.04.2007 18:32)
  3. fr. resmi gecis
    (un)
    #1750883 (vermilion, 10.06.2007 21:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

defile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. defile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu defile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about defile. Copyright of the articles are belong to their authors.