defect 

kapat
  1. (ing.) kusur; eksik
    #1179301 (DayDreamers, 20.01.2007 04:50)

© 2008 - uludağ sözlük

defect başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. defect ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu defect nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» radio control » avanak kuzenler » dilber kocarslanli » bir vurursam doverim » alt bostanci » yemek yiyecek paranin dahi kalmamasi » sevgilinin kokusu » i can go anywhere » tumer metin » bugun gunlerden ask » gs » pelin batu » siham i kaza » paranin esiri » catacak yer aramak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahahaha » the day that never comes » karsi aydin » bas kaldiriyorum » taraf gazetesi nin finansmani » cocuk duslerimiz yok artik » dinodream » cursed » ferhat gocer » biri adsl » akildan cikmayan tuhaf sarkilar » lamia » randy couture » ethernet karti » ultractor