defans derinligi 

kapat
  1. nereye bıraktıysanız ordadır. stoperi yani. libero muydu yoksa. bu ikisini karıştırıyorum hep. biri zenci gerçi de, adını sadece. libero topu çıkaran heralde. neyse artık bakalım..
    #3595122 (jules winnfield, 29.06.2008 05:09)
  2. GOLLER UMUMiYETLE BUNUN KAYBOLDUĞU ANLARDA MEYDANA GELMEKTEDiR.
    #3595133 (grand ekinoks, 29.06.2008 05:18)
  3. (bkz: derinlik sarhoşluğu)
    #3595134 (bairam hoshtempo, 29.06.2008 05:20)
  4. (bkz: bermuda milli takımı şeytan üçgeni)*
    #3595140 (minder amiri, 29.06.2008 05:26)

© 2008 - uludağ sözlük

defans derinligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. defans derinligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu defans derinligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » sol frame sol frame olali boyle zulum gormedi » spartak moskova » egeid » mongol » cikista senlik var » thk 16 » turk solunun nazim hikmet fetisizmi » sismanlik yasasindan yararlanmak isteyen terorist » 5 yil icinde robotlarla seks yapilabilecek olmasi » migfer » karanlikta » yildirim ordulari » uzay gida » napoleon bonaparte » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erol zavar » mumin sirinler » uefa kupasiyla avunan turk takimlari » mouse ile sinek oldurmek » kafaya odun yemek » buldog kopek gezdiren vucut yapmis insan » fatih tekke » ahmet yildiz olmedi kalbimizde yasiyor » cep telefonun tuslarinin silinmesi » askeri yargitayin tarafsizligi » writer s block » yasar kemal » karl marx denince akla marx and spencer gelmesi » 26 ekim istanbul halisahada futbol zirvesi » araba ittirmek