dedra 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lancia dedra

© 2008 - uludağ sözlük

dedra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dedra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dedra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinuzit agrisi » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » ataturk geri donse soylecegi soz » mahsun kul » mustafa kemal bayirbag » marcel petiot » tac » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » istemezdim » mac bitti hala gol yiyoruz » egyptian premier league » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » luksemburg » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » mesut bakkal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marrone » turkiye de internet sozluk kulturu » tencereyi ocakta unutmak » prison break » bakireler ulkesi » aktutun baskininda ergenekon parmagi » bekaret onemsizdir diyen erkek » yuck fou » amerika nin cin e bir trilyon dolar borclu olmasi » borg el arab stadium » daglar dagildi kentler yenildi diyorlar » nina s tragedies » respect my authority » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » hasan mezarci