dedik ya yanar doner diye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yanar doner
  2. yanar doner olmalisin oglum
  3. yanar doner bakis firlatan kizlar
  4. yanar doner entry girme sanati
  5. yanar doner meyve tabagi 14 subat asiklarin tuzagi
  6. yanar misin doner misin
  7. keser doner sap doner et doner tavuk doner
  8. keser doner sap doner gun gelir hesap doner
  9. tavuk doner et doner gun gelir sucuk doner
  10. at doner manda doner gun gelir panda doner

© 2008 - uludağ sözlük

dedik ya yanar doner diye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dedik ya yanar doner diye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dedik ya yanar doner diye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genel cerrahi uzmani » joao moutinho » sozluk bana kaka link bul lan allahsiz » ukalalara agzinin payini vermek » dead boy s poem » araba ittirmek » kapici tekmesi » kolektif futbol anlayisi » sokakta eli sikinde dolasmak » fethullah gulen » don t say goodbye » omar andrade » kaveci » nevsehirli damat ibrahim pasa » 10000000000 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » buyuk asklar nefretle baslar » konu acarken 50 karakterden uzun uyarsi alan yazar » jesse james » okula gitmeyince coken huzursuzluk » korkunc bisey » neutrogena kullanan trabzonlu balikci » hani yaylam » din » surekli kahve icmek » es cinsel aglama duvari » cahillikler kitabi » hakem kalk dedi » yildiz oyuncular galatasarayi sever » hurriyet in turbanli kizin bacaklarini teshiri » there will be blood