dedigim baslik 

kapat
  1. herhangi bir başlık altına girilen entryi, tüm duygu ve düşüncelerimizi formata aykırı olarak anlattıktan sonra sözlük formatına kavuşturmak için cümle sonuna yamanan söz öbeği. misal;

başlık: galatasaray ın şampiyon olması

entry: zaten sezon başından beri hakem hataları sayesinde bi yerlere gelen fenerbahçe haketmiyordu dedigim baslik.

bunun kardeşi de vardır (bkz: dedirten başlık)
    #260709 (arjen robben, 19.05.2006 12:05)
  2. (bkz: uçtuğum sözlük)
    #366756 (redwinemania, 22.06.2006 17:15)
  3. kastigim format demek gibidir.
    #366769 (montajelemani, 22.06.2006 17:17)
  4. artık görmekten gına getiren, sözlüğün ebesini kanırtan kalıp.

başlık : hamdullah 20 f

1. geçen gün çok iyi bir insansın dedigim baslik

2. ona karışma o benim bitanem demek istedigim baslik

3. biz onla bikbikbik yapıcaz kimseye yar etmemmmmmm* dedigim baslik

4. sen aradan çık biz onunla büyük aşk yaşıyoruz diye dusunduren baslik

5. ay ne çok sevenim varmış hihihihi yerimmmm* sizi şekerleerrr dedirten baslik
    .
    .
    .

son entry'i de okuduktan sonra baktığınız şeyin gerçekten başlık olduğuna inanabilirsiniz.
    #510547 (diyosun, 07.08.2006 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

dedigim baslik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dedigim baslik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dedigim baslik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» etkisiz hale getirmek » kevin martin » berkoz egemen » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » nemfomani » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » kurt soykirimi » muzik kutusuna para atip echoes u secmek » istanbul universitesi avcilar kampusu » stephen appiah » salcali sogan kavurmasi » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » kemal was gay » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » f 16 fighting falcon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vicdani ret » driving miss daisy » iu ogrencilerine ceza yagdi » rafineri » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » ask konusur » thomen stauch » tovarlak » coleslaw » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » rainer maria rilke » hayko cepkin » avcilar universitesi » neden hala » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar