dedem bugun yasasaydi 

kapat
  1. dedesini hiç görememiş bir insanın özlemini bir kereliğine bile olsa görerek gidermek için sarfettiği söz.
    #2323685 (i see mal people, 15.09.2007 23:45)
  2. (bkz: ah babam sağolsaydı)
    #3965285 (alkolik imam, 15.09.2008 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

dedem bugun yasasaydi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. dedem bugun yasasaydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dedem bugun yasasaydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » yaran fikralar » buralardan gitme » ntv muhabiri » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » mesnevi » gulhan sen » government » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » silence is golden » ufak hayallere sahip olmak » ilk ucus » faati » rosetta tharpe » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aseksueller mi dover escinseller mi » adim adim kiz tavlama » 10 ekim 2008 ankara depremi » yerel radyo reklamlari » kolun trafik kazasinda kopmasi » banyoda yapilan salakliklar » atanmis » star gazetesi » saray helvasi » olu evinde seks partisi » ah muhsin unlu » volkan demirel in avrupa macerasi » hefeweizen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » enis faik arcan