dedem bile atardi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ataturk sag olsaydi baykal i pencereden atardi
  2. dedem gofret ve ben
  3. dedem piknik
  4. dedem korkut
  5. dedem mala vurdu
  6. dedem bugun yasasaydi
  7. kitab i dedem korkut
  8. seni dedem gibi goruyorum
  9. dedem beni korkuttu hikayeleri
  10. taca cikacagini bile bile topa depar atan futbolcu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oguz saygin » mulayim » sezgi mengi » her konuda saka yapabilme hurriyeti » uranus » fatos segmen » kavak yelleri » dinden soguma nedenleri » seksi oy veren ibne » alesta personel » kiri » i shall lead you shall follow » yesilcam » fethi okyar » dogum gunu » carefree » kim feenstra » erzincan in tarihi eserleri » isledigi cinayete pasta susu veren insan » sinan cetin le fenomen » hesabini kamuya acan facebook guzeli » kralice elizabethin turkiyeye gelmesi » pasinler in tarihi eserleri » reyhanli nin tarihi eserleri » battalgazi nin tarihi eserleri » yumurtayi cekicle kiran komunist » dilenci kiligina girip dilenmek » avrupa yakasi » ucler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa