deckard cain 

kapat
  1. diablo isimli oyunda, zamaninda prime evil'larla savasan horadrim grubunun son uyesidir. diablo 2'de tristam'dan kendisini kurtarma gorevi verilir.
    #1602035 (RaDaMeNT, 03.05.2007 09:26 ~ 09:27)
  2. identifycı.
    #1602078 (Th0r, 03.05.2007 09:56)
  3. Item'ları nasıl identify ettiği muamma olan şahıs.

- Dayı selamlar olsun.
    + Oooo yeğenim hoş geldin hoş geldin, gel otur, dinle..*
    - Sağolasın dayı, şimdi ben zindanda şöyle bir kılıç buldum, büyülü gibi sanki, bir baksan?
    + Bakayım tabi yeğenim, yalnız işler kesat malüm, para peşin yani...
    - Peki dayı buyur... Bak kılıç bu..
    + Bakalım... Hangi yaratıktan düştü bu yeğenim?
    - Fetish düşürdü be dayı, ben de şaşırdım.
    + Hayret, o deyyuslarda olmazdı böyle parçalar..
    - Valla ilginç dayı, kafasına vurduğum gibi baltayı iki kıvrandı bunu düşürdü sonra son nefesini verdi geberdi.
    + Allah allah... Hmmm, yeğenim bunun %30 ateş hasarı var.
    - Yapma ya, ne güzel, nerden farkettin dayı?
    + Bak kabzasının şurasında çentikler var, seri numarası da 20 sene öncesine ait, o sene kırıkkale de üretilen tüm kılıçlar böyleydi.
    - Eyvallah dayı, başka nesi var emanetin?
    + Hmmmm, bak bir de knocks target back özelliği var, yani düşmana vurdun mu geriye fırlatıyor.
    - Harbi mi söylüyorsun?
    + Evet yeğenim, bak dikkat et bıçağındaki tokmak resmine, bunlardan sadece sınırlı sayıda üretildi, biri de benim evde mesela, güzel silah bulmuşsun.
    - Ooo çok sağolasın dayı, haydi bana müsade.
    + Kolay gelsin yeğenim, bileğine kuvvet.
    #2179866 (double cross, 22.08.2007 21:08)
  4. diablo da horadrimlerin sonuncusudur. diablo 2 de kendisi hapsedildiği tristram köyünden tarafımızca kurtarılır.
    yanınızda identify scroll yoksa veya scrollerinize kıyamıyorsanız, cain size beleşe toptan identify yapıyor.
    #2655198 (WoLF, 02.12.2007 20:22)
  5. diablo 2 de gittiğiniz her köye gelen adam. * *
    #2655247 (ilqim, 02.12.2007 20:35)

© 2008 - uludağ sözlük

deckard cain başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. deckard cain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deckard cain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeni baslayanlar icin istanbul » camide gegiren insan » karsi kiz yurdunun balkonuna kagit atmak » apo ya ceza olarak sahin k ile ayni odada tutmak » ask yasayanlar icindir » hic gelmeyecek birisini ozlemek » bugra kilicak » peyami safa » the godfather » bkz yazarligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games