decai 

kapat
  1. nena, te haria una casita, nunca digas nunca, besos sin amor gibi güzel şarkıları olan, cadiz'li üç gencin kurduğu ispanyol pop müziği icra eden gruptur. her şarkısında ayrı bir sıcaklık vardır.
    (rc cola, 08.05.2008 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kadinlarin aslinda demek istedikleri » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » savsat bari » benimle evlenir misin » iskender » hayir ve kismet maillleri » acitsa bile sevmek » nie » big log » su boregi » cagdas » database error » 20 haziran 2008 opeth istanbul konseri » edward norton un imana gelmesi » picasso olmedi » olursen sorumlusu sensin » ben seni haketmiyorum » geceyedir kusmelerim » havayolu » tantal » performans bisiklet » esra erol la izdivac » rosalinda » cem mumcu » dogu akdeniz universitesi » allah in insanlara bakip bakip kederlenmesi » rapidshare happy hours » 12 mayis 2008 cin depremi » farkli olmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa