deathstars 

kapat

1. isveçli industrial metal grubu. marylin manson ve rammstein karışımı, black+trash tarzı melodileri ve çok iyi bir vokalleri var.

albümleri:
    (bkz: synthetic generations [2003])
    (bkz: termination bliss [2006])
    #1312390 (vianegativa, 16.02.2007 18:11 ~ 18:12)
  2. white wedding i cok guzel calan ve gitar riff leri marylin manson a benzeyen guzel grup.
    #1312418 (max cavelara, 16.02.2007 18:21)
  3. jedi council'in hışmına uğraması muhtemel metal grubu.
    (bkz: luke skywalker)
    #1312480 (Stormbringer, 16.02.2007 18:35)
  4. ismi, grup elemanlarının***** daha önceden çaldıkları death metal gruplarının** verdikleri gazla kendilerine dedikleri death metal stars ın kısaltması olan çok sağlam grup.
    #1733423 (dayibey, 06.06.2007 18:11 ~ 18:14)
  5. sitelerindeki bir videoda stüdyo calismalari sirasinda grup elemanlarinin cani bira ister o da nesi buzdolabinda rammstein birasi vardir. rammsteinin herseyiyle kesinlikle bir marka olduguna eminim artik. herneyse isvecli grup yaza dogru ücüncü albümlerini cikaricaklar. ikinci albümlerini begenmedim. sound olarak cok güclüler. little angel adli sarkilari cok saglamdir.
    #3022638 (goksan, 18.02.2008 08:30)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

deathstars başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deathstars ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deathstars nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about deathstars. Copyrights of the articles are belong to their authors.