deathrow records 

kapat
  1. zamanında, usa'nın en büyük rap müzik şirketidi, 2pac,snoop dogg, dr dre, gibi rap yıldızlarını bünyesinde barındırırdı. şimdi ise yerinde yeller esiyor...
    #1498669 (Amorti, 06.04.2007 17:07)
  2. en son suge knight'ın iflas bayrağını çekmesi ile garip bir hal alan şirket.
    #1498678 (tudor lodge, 06.04.2007 17:09)

© 2008 - uludağ sözlük

deathrow records başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deathrow records ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deathrow records nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» erganun » beholderr » i belong to che » cemeteries of london » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » chinese democracy » dr oetker docent olacak » haydan gelen huya gider » fener sozluk » call of duty world at war » tanri nin olmadigi yer » elveda rumeli » berbere sac tarif etme sikintisi » bu yaz ben cok degistim » konya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » south park izleyende gizli veletlik vardir » live forever » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » ibrahim kutluay » agzi dolduran gulme efektifi » babam cok zengin benim » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » turk aile yapisi » sevgili » maskeli baloda arap kadri kostumu giymek » laikligi hayat tarzi zannetmek » johnny b goode » seray sever » corum » hard sun