deathfuck 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. preteen deathfuck

© 2008 - uludağ sözlük

deathfuck başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. deathfuck ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu deathfuck nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the science of sleep » orhan pamuk » michael beasley » skibbe nin istifa etmesi » fenerbahce taraftari » insurgency » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » son mermiyi kendine sik » zihniyetler bitmez evladim » zts dubnica » 5 m migros » tanrinin hayalgucu » osuruklu sirin » bizim tikky bizden kacar onunu orter ardini acar » hikmet cetinkaya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » empyrium » arnavutkoy » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » nokia n 80 ile tramvay da hava atan tipler » oldum de uyandim » uefa » eskisehirspor taraftari » bir millet uyaniyor » ustu cayir bicilir alti cesme icilir » apu nahasapeemapetilon » bir erkegin omrunu bir kadin icin harcamasi » artik cok yiprandim diyen sevgili » beziman » bu ask beni yorar » ahmet cakar