dead kennedys yorumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dead kennedys
  2. dead heart in a dead world
  3. zed is dead baby zed is dead
  4. dead winter dead
  5. imf den piyasa yorumu
  6. gunun yorumu
  7. bir tarih yorumu
  8. ruyalarin yorumu
  9. videofon ile mac yorumu
  10. masonlarin turban yorumu

© 2008 - uludağ sözlük

dead kennedys yorumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. dead kennedys yorumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu dead kennedys yorumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mythology » oruc tutmamak icin bulunan bahaneler » ugurlar olsun » facebook un filminin cekilmesi » ugur meleke » beni boyle sev seveceksen » sinavda balon patlatan kiz » burcu esmersoy » mythologer » onurkul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games