de ka organizasyon a s 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. organizasyon
  2. ges organizasyon
  3. de ka organizasyon
  4. dev organizasyon
  5. organizasyon modeli
  6. gordium organizasyon
  7. bu ne bicim organizasyon
  8. matrisk organizasyon
  9. yonetim organizasyon
  10. pozitif organizasyon

© 2008 - uludağ sözlük

de ka organizasyon a s başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. de ka organizasyon a s ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu de ka organizasyon a s nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» algi kapilari » engin ceber » ore miner under attack » abdou razack traore » y s p » kuresel krizi firsata cevirmek » bildiginandaval » top models » istanbul » mustafa kemal ataturk » unutulmayan film replikleri » maersk sealand » monitore yumruk atmak » dolmabahce sarayi » die megageile kuken farm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ulker urunlerini protesto etmek » asset backed paper » kurdistan » elbet bir gun bulusacagiz » yaran entryler » dogan medya grubu » takva » pijama ile markete gitmek » umit davala nin memur zihniyetli olmasi » cenk han alkaya » spartak moskova » don t say goodbye » kocnet » paragrafta anlam » tkip