de bana de bana kanal d bana 

kapat
  1. kanal d'nin çıktığı zamanlardaki yabadabadu benzeri sloganı.
    böyle kocaman etiket dağıtırlardı sokakta hatırlıyorum, kimi çocuklar alınlarına takardı bunu, savaş boyalarını sürmüş kızılderililer gibi bir o yana bir bu yana koşarlardı. vay be nereden nereye diyor insan. o zamanının kanal d'si şimdi koskoca bir medya devi oldu, biz hala yerimizde sayıyoruz.
    diğer slogan için: (bkz: deli olmayın d li olun)
    #1009814 (larker, 17.12.2006 02:45 ~ 03:06)
  2. zamanın iğrenç ama stratejisi doğru sloganıdır.

kitle: kendisine bir şeyler denmesini isteyen.
    kitle iletişim aracı: kanal d.

gibi bir algı esasında döner.
    #1062578 (benden yazar olmaz, 27.12.2006 00:10)
  3. başka ne diyem mahmut mu diyem, abuk!
    #1062602 (ukala sukela, 27.12.2006 00:14 ~ 24.04.2007 23:31)
  4. can tanriyar'ın birkaç zibidiyle birlikte hoppidi hoppidi zıplayarak söylediği absürd slogan...
    #1797530 (cemvscem, 20.06.2007 22:45)

© 2008 - uludağ sözlük

de bana de bana kanal d bana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. de bana de bana kanal d bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu de bana de bana kanal d bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pagerank » bunu sozluge yazacagim deyip sozlukte iken unutmak » 30 nisan » entelektuel » gecen hafta acilan baslik » michael petkovic » anthony roberson » otobuste yasanan dumur olaylar » schizo » bir demet tiyatro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci